Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852

We zijn verhuisd naar Landgraaf 

RMP Grafmonumenten

De Block Natuursteen BV 

Reeweg 110
6374 BZ Landgraaf
Tel. 045 – 532 08 62
Vanuit België
00 31 45 – 532 0862

Mobiel: 0653110475
info@rmpgrafmonumenten.nl

(Vanaf 1 augustus 2018 is RMP Grafmonumenten overgenomen door De Block Natuursteen BV te Landgraaf)

We zijn heel makkelijk te bereiken

Vanuit Schimmert, Hulsberg, Beek en Geleen is RMP Grafmonumenten heel snel en makkelijk te bereiken. Rij in Nuth de nieuwe ringweg op ( bij de Naanhof). Blijf op de autoweg. Neem de afslag Landgraaf (afslag McDonalds). Bij de rotonde links en op de volgende rotonde rechts. Volg de weg over 400 meter. U vindt ons links op de hoek: RMP Grafmonumenten – De Block Natuursteen.

Uitgebreide collectie grafmonumenten en grafstenen

RMP Grafmonumenten ligt in het Zuidlimburgse Landgraaf. In onze grote showoom en op het buitenterrein vindt u een zeer uitgebreide collectie grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens, gedenkbeelden van brons en graniet, zerken, ruwe natuurstenen, rotsen, urnen en urnengraven.

Deze website en onze brochure geven maar een heel globaal beeld van de mogelijkheden die er zijn bij het ontwerp van een persoonlijke grafsteen of zerk. Er is natuurlijk veel meer mogelijk en dat willen wij u graag laten zien en ontdekken.

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten dan kunt u natuurlijk ons bedrijf bezoeken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 15.00 uur. Om zeker te zijn van onze persoonlijke aandacht is het wellicht beter telefonisch een afspraak te maken. Uiteraard kunt u een afspraak maken buiten de eerder vermelde openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 045 – 532 08 62. Vanuit België: 00 31 45 – 532 08 62.

Thuisbezoek

Als u liever wilt dat wij bij u thuis komen, is dat natuurlijk ook mogelijk.Dat kan overdag, maar ook in de avonduren of in het weekend, zodat u samen met uw naaste familieleden in uw eigen vertrouwde omgeving uw ideeën voor een grafmonument of gedenksteen kunt vormgeven. Bel gerust voor het maken van een afspraak.