Hoofdkantoor en showroom RMP Grafmonumenten in Schimmert

RMP Grafmonumenten
Industrieterrein De Steeg 15
6333 AT Schimmert
Tel. 045 – 404 2591
Vanuit België
00 31 45 – 404 2591
info@rmpgrafmonumenten.nl

Aanmelden voor de RMP Grafmonumenten nieuwsbrief

Uitgebreide collectie grafmonumenten en grafstenen

Het hoofdkantoor van RMP Grafmonumenten ligt in het Zuidlimburgse Schimmert, vlak bij Valkenburg aan de Geul. (Tussen Maastricht en Heerlen) In de grote showoom vindt u een zeer uitgebreide collectie grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens, gedenkbeelden van brons en graniet, zerken, ruwe natuurstenen, rotsen, urnen en urnengraven.

familie-reubsaetBert en Tess Reubsaet, alsmede beide dochters Aniek en Eva staan u graag te woord bij RMP Grafmonumenten in Schimmert. Deze website en onze brochure geven maar een heel globaal beeld van de mogelijkheden die er zijn bij het ontwerp van een persoonlijke grafsteen of zerk. Er is natuurlijk veel meer mogelijk en dat willen wij u graag laten zien en ontdekken.

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten dan kunt u natuurlijk ons bedrijf bezoeken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Om zeker te zijn van onze persoonlijke aandacht is het wellicht beter telefonisch een afspraak te maken. Uiteraard kunt u een afspraak maken buiten de eerder vermelde openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 045 – 4042591. Vanuit België: 00 31 45 – 4042591

Als u liever wilt dat wij bij u thuis komen, is dat natuurlijk ook mogelijk.
Dat kan overdag, maar ook in de avonduren of in het weekend, zodat u samen met uw naaste familieleden in uw eigen vertrouwde omgeving uw ideeën voor een grafmonument of gedenksteen kunt vormgeven. » Vul hier uw aanvraag in voor een huisbezoek. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Stuur ons een mail

Route naar RMP Grafmonumenten

route

Zo kunt u ons makkelijk bereiken

Vanuit de richtingen Antwerpen en Eindhoven:
Volg op knooppunt KERENSHEIDE richting Heerlen / Aken (A 76). Neem afrit Spaubeek-Schimmert. In Schimmert de doorgaande weg blijven volgen. U rijdt voorbij de kerk tot aan de rotonde. Op de rotonde naar links. Voor de watertoren naar rechts. Bij T-splitsing naar rechts. Een paar honderd meter verder bij Soons Interieurbouw weer naar rechts.

Vanuit Heerlen:
Neem afrit Nuth op de A 76 en volg de borden richting Schimmert. (Of neem afrit Hulsberg op de A 79, bij de rotonde links en vervolgens naar links richting Beek). Voordat u Schimmert binnenrijdt staat het industrieterrein De Steeg met borden aangegeven.

Vanuit Maastricht:
Autoweg richting Heerlen (A79). Neem afrit Valkenburg. Volg borden richting Schimmert. Bij Soons Interieurbouw naar links.